22 Ekim 2007 Pazartesi

Mevzubahis vatansa gerisi teferruattır.

http://www.kutupayisi.org/ olarak terörü lanetliyoruz. Bizim dünyamız bembeyaz. Kirletenler elbette cezasını bulacaktır.

Şehitlerimiz için sitemizde siyah kurdele ile yayın yapacağız.

7 yorum:

NMA dedi ki...

"Milli egemenlik öyle bir nurdur ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar yanar, yok olur. Milletlerin esareti üzerine kurulmuş müesseseler her tarafta yıkılmaya mahkumdurlar."

Mustafa Kemal Atatürk

merihvolkan(küçük ayı) dedi ki...

"...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir..." K. Atatürk
Durmumuzu özetliyor ve bunu önceden söylüyor bize.
yüzyıllardır madem barbar bir milletiz de neden bir barbarlık yapmıyoruz anlamadım.Ermenilere soykırım yapmışız da neden kuzey ırak'ta bir soykırım yapmıyoruz yine.Söyletiyorlar adamı,ama devletimin başındaki insanlar nedense HALA konuşamıyorlar.Tek dertleri ve siyasi emelleri sadece türban gibi salakça bir ideolojisi olan bir partinin hükümetinden ne beklenebilir ki!!BU SİYASİLERE SÖYLECEK VE KÜFREDİLECEK ÇOK ŞEY VAR SURATLARINA KARŞI!

N-ayı-m dedi ki...

Kararlılık lazım arkadaşlar, yoksa bu terör işi yıllarca başımızı ağrıtacak gibi. Türk milletinde birlik yok maalesef, bu terör olayları biraz azaldığında yine herkes olanları unutacak, futbol maçında birbirlerini öldürmeye devam edecekler, trafikte yol vermedin diye birbirlerini vuracaklar. İşte bu balık hafızamız yüzünden bu durumlardayız galiba, keşke teröre karşı hareket ettiğimiz gibi diğer sorunlarla da böyle boğuşsak. Şehitlerin kanı yerde kalmasın diye bu işi artık sonlandırmak lazım...

FRT (su ayısı) dedi ki...

emperlayizmin temel stratejisi "böl, parçala, yok et" üzerine kuruludur. zamanında 3-5 çapulcu dedikleri bu insan müsveddeleri maşalık yapıp bu tip saldırılara devam edecekler. maalesef kısa vadede bunları yok etmenin yolu yok.
devletimiz elbet gereğini yapacaktır. millet olarak bize düşen oyuna gelmeyip bu zor zamanlarda her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içinde olmaktır. her türlü etnik, dini vs. vs. kökeniyle ayrım gözetmeksiniz birbirimize tutunmalıyız.
dünyanın bütün ayıları birleşin. yaşasın ayıların kardeşliği.

Emy (Cicim Ayı) dedi ki...

"Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır."

Mustafa Kemal Atatürk

Artık yeter. Millet olarak bütünleşmeler başladı çok seviniyorum ama bu parlamento ile bir şey olmaz kardeşlerim. ABD’nin uşağı yaptılar bizi ya harbi yeter. Yazıklar olsun. PKK’yı yok etmeye bu kadar yaklaşmışken, bu parlamento ile yine hiç bir şey yapamayacaz.

Buyuk ayi dedi ki...

Din konusu siyaseti ilgilendiren bir konu olmamasina ragmen. Yuzyillar boyunca insanlari pesinden surukleyen,duygu somuren,dolandiran, bunalima ve karanliga itmek baska verecegi yoktur ileriye goturmez insanin vicdaniyla ,diniyle oynayarak. Her birey kissel olarak dinini yerine getirir. Bunu kullanarak basa gecilmez.Neyse bir dergide aligin biri “ben dinime oy verdim onlara degil” nasil yani? Dine nasil oy verdin sen simdi? Bu yuzyilda insanlarin hala boyle dusunmelerine sasiriyorum. Siyaset ve din gercektende mukemmel bir ikili yaa Birileri dini kulanarak abuk sabuk amaclarina ulasmaya calisirlarken feda ettigimiz milyonlarca sehitlerimize yazik. Etrafinda topladiklari koyunlara giydirdikleri kiyafetler , dusunce ve kelime kargasasiyla dini somurebilirler ama herkesinkini degil!
Ataturk ilke ve inkilaplarini bir daha dikkatlice okusunlar!

Buyuk ayi dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.