24 Temmuz 2008 Perşembe

Biri Bizi Gözetliyor

San Diego'daki arkadaşlarımız bu durumdan rahatsızlıklarını inleyerek dile getirdiler. Tüm insanlık canlı canlı, mahremiyete yer bırakmadan bizimkileri izliyor:



Kaynak: San Diego Hayvanat Bahçesi

Not: Arkadaşlarımızın canlı görüntülerinin nasıl ifşa edildiğine tanık olmak istiyorsanız Flash oynatıcının sisteminizde olması ve bağlantınızın canlı gösterime izin vermesi gerekmektedir.

3 yorum:

NMA dedi ki...

Aaaaa... Ne ayıp!

Uygar (Alayı) dedi ki...

Harbiden olmaz böyle şey, bi ayının özel yaşamına müdahale etmek kadar büyük bir terbiyesizlik olamaz nokta

Buyuk ayi dedi ki...

Cok ayip coook!
insanoglu bu yetkiyi kendilerine nasil veriyor?Nerde ozgurluk?hayvan haklari mahkemesine basvurmak lazim diyecegim ama insan haklarida nasil isliyor goruyoruz. kendilerine saygisi yokken bize hic olmaz. cook meraklilar pes dogrusu. rahat rahat gazetemi alip evimde tuvalette uzun sure oturamaz hale soktular,charmin selpagini kullanmama hakkimi elimden aldilar. Yok efendim "buyukayi kusura bakma charmine tuvalet selpagini cok kullandigin icin okudugun gazete kagidini kullan" diyorlar olmuyor.
yuh diyorum. bu kadarda ozel hayatimiza girilmez.o kamera bir elime gecse gorecekler gunlerini. sikayet etmek lazimda kime???dogru duzgun adamda yok gorunurde "HI$T!!!" diyincede kacmiyorki bu insanoglu. bir kelime,bir seyler yapmali ama ne? neyse cok ayipladim fazla merak iyi degil ama ne yapalim.insanoglu oyle ogreniyor sanimca yani gozlemleyerek!:)