31 Temmuz 2007 Salı

"Sevgili Nargilem" çıktı!

Nargile içme ve nargileden keyif alma yollarını görsel ve kolay anlaşılır bir şekilde anlatan Türkiye'nin ilk nargile eğitim videosu "Sevgili Nargilem", Kutup Ayısı Multimedia Yayıncılık tarafından nargileyi merak edenlere,nargile içmeye yeni başlayanlara ve nargile içimini zenginleştirmek isteyenlere ücretsiz olarak sunuluyor.Seyretmek için linke tıklayınız...

http://video.google.com/videoplay?docid=-2145571005280201504

8 yorum:

ilhanalan dedi ki...

(bow) alperen (bow). yaşasın nargile kardeşliği!!! uygar hakkında yorum yapmak istemiyorum...

Uygar (Alayı) dedi ki...

Montaj hilesi. Ben o nargileyi daha önce hiç görmedim, içmedim. Bu görüntüleri kanıtlasınlar sanat hayatımı bitiricem.

NMA dedi ki...

Demek nargile böyle bişi. Demek dağ gibi yiğidi bir anda yerle yeksan edebilecek kuvvette bişi. Nargile tatmayan birisi olarak epey özendirici hareketli imgeler topluluğu karşısında ne yapmalı bilemiyorum. Yalnız zeminin halı yahut yatıleybıl bir yer olması şart sanırım.

N-ayı-m dedi ki...

Bu konuda yorum yapmazsam olmaz diyerek yoruma başlıyorum. Nargilenin içme usullerinden birisi de videoda da izlediğim yöntemdir. Önce derin iki nefes çekilir, baş hafif dönmeye başlayınca yere doğru oturmaya başlanır. Bunu duvar kenarında yapmanın en önemli olası bir aşırı dozda duvardan destek alarak yıkılmamaktır. Daha sonra ise bir iki nefes daha alarak yere doğru uzanılır ki bu da dumanın ağızdan kolay çıkmamasını sağlayarak tadı bir kat daha arttırır. Uygar arkadaşımız bu tekniği mükemmel uyguluyor, ders alınası bir video. Kendisini tebrik ediyoruz.

Uygar (Alayı) dedi ki...

Naim ustama teşekkür ediyorum. Kendisi iyi nargile içici ustalarımızdandır. Ondan böyle sözler duymak benim için gurur verici. Bu işe ilk başladığımda örnek aldığım nadir insanlardan biridir. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Mert arkadaşımızı da en kısa zamanda büyük ve mutlu nargile ailemize bekliyoruz.Ayrıca üstümüze kalın birşeyler giydiğimiz zamanlarda zeminin halı yahut yatıleybıl olması gerekmiyor. Bu konuda başka bir sorun olursa bana e-mail atabilirsin.

ilhanalan dedi ki...

Sayın ŞARVAN, 01.08.07 tarihli yorumunuzda "Ben o nargileyi...görmedim, içmedim. Bu görüntüleri...sanat hayatımı bitiricem." şeklinde fevri sözler sarfetmiştiniz. Ancak bir gün sonraki 02.08.07 tarihli yorumunuzda ise aslında konu hakkında ilgili ve bilgili olduğunuz izlenimini ediniyorum. lütfen sanat hayatınız ile ilgili nasıl bir tutum izleyeceğiniz hakkında bilgi verir misiniz?

Murti dedi ki...

helel uygarima:)

Uygar (Alayı) dedi ki...

Sn. ALAN, dikkat ederseniz ben mesajımda "o nargileyi daha önce hiç görmediğimi" söylüyorum. Yoksa hayatımda nargile içmedim demiyorum.O nargileyi tanımıyorum. Kendi nargilemi aldatmam.