25 Kasım 2007 Pazar

KUTUPAYISI Filmcilik - Değişim (Yizisuz Yazısız #2)


KUTUPAYISI FİLMCİLİK
İFTİHARLA SUNAR

Bölüm 2 - Değişim

Yizisuz Yazısız... Bir defa gören ama asla unutmayan, asla affetmeyen... Ham görüntülerden oluşan ve Yizisuz Yazısızı bu kadar yakından gösteren serüveni ısrarla izleyiniz...

Link 1 (Youtube)
Link 2 (Google Video)

DEĞİŞİM: SAHNE ARKASI GÖRÜNTÜLERİ / EKSTRA MATERYAL (Youtube)

7 yorum:

Uygar (Alayı) dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Uygar (Alayı) dedi ki...

İlk bölümde ürkütürsen hayvanı olacağı bu. Mert ve Serdar şimdi iyi mi acaba?

merihvolkan(küçük ayı) dedi ki...

İlk görüntülerde ne kadar da ürkek duruyordu,demek ki anlatılanlar gerçekten doğruymuş,gördüğü insanları unutmuyor ve yiyiyor onları,aman tanrım!!Bu görüntüler doğruysa Çamkoru efsanesi de doğru demektir.Çamkoru ormanlarında yaşayan doktor,birgün yizısuz yazısız hayvanını yaralı olarak buluyor ve evinde iyileştirmek üzere götürüyor.Tabi insanoğlu o dönemler bu hayvanın varlığından habersiz.Sonra ne oluyor bilinmez ama doktorun evi yanıyor karısıyla birlikte ölüyor.Ama küçük kızının cesedi bulunamıyor ve ondan haber alınamıyor bir daha.Oradaki köylüler ve oraya kamp yapmaya gidenler,geceleri küçük kızın "anne,anne" seslerini duyuyorlarmış.Ve hatta bazıları vucudunu bir yeri yanmış yizusuz yazısız gördüklerini bile anlatıyorlar.İşte böyle,orada olanlar,küçük kızı yedi mi yoksa yanındamı tutuyor, orada bu hayvan var mı net değil ama anlatılan çok orman efsanesi var.

Adsız dedi ki...

Aslında ben kızamıyorum bu zavallı Yızısuz'a, doğasında bu var, ne yapsın? İyi niyetli de olsa ürküttüler onu daha önce, hepimiz izledik.

Sanırım bu, genç olan Yızısuz. Demek ki takibe, bu türün genç olanları geçiyor. Bu arada takip olayının da bir kuruntudan ibaret olmadığını öğrenmiş olduk. Umarım insan yeme özelliklerinin doğru olup olmadığını da öğrenmek zorunda kalmayız. Mert ve Serdar, kaçabildiler gibi geldi bana (şimdilik).

Kamerayı düşürdüklerinde, Yızısuz'un gelip, kameraya merakla yaklaştığı; o çığlık benzeri, ürkütücü sesi çıkarıp gittiği an ise hala gözlerimin önünde...

Çok korkunç hakikaten..

Uygar (Alayı) dedi ki...

Siz asıl kamera arkası görüntülere bakın. Yizisuz yazısız olmak kolay değil. Her çekimde 2 saat makyaj hele çok zor. Ayrıca kamera yere düşünce ilk gelişindeki o hırkayı atış yok mu? Yazısız çok karizma bir hayvan ama o çığlık var ya olayı bitiriyor:)

Emy (Cicim Ayı) dedi ki...

Ben hayatımda böyle korkmadım, bir daha ormana falan girmem bırakın onu şehir içinde bile yere anahtar düşse onu bile almam yerden. Çığlık hala kulağımda inliyor. Gözümü kapatıyorum gözümün önünde hala suratı.

Fark ettiyseniz postunu çıkararak geliyor yani yakalasa kesin yiyecekti ya hazırlığını bile yaptı :( bence kaçabildiler ama belirsiz koşup yakalamışta olabilir.

Sahne arkası görüntülerine de akşam eve gidince bakacam ama tahminen o da dehşettir, korkunçdur :( Annemin elini tutup izlemeyi planlıyorum.

Emy (Cicim Ayı) dedi ki...

Akşam sahne arkasını da izledim, tam tahmin ettiğim gibi, yine çok korkunçtu :( iyi ki annemin elini tutmuşum. o postunu çıkarma –giyime aşamasını görmüşsünüzdür. Hele o sinsi gülüşü. Çok korkuyorum çok, sonumuz hayır olsun kıyamet günü yaklaşıyor bence :(

Bir de şöyle bir şey duydum kardeşlerim bilmem doğrumu ama Yizisuz-Yazısız’lar ormanda rakı-mangal yapanların muhabbetlerine salça oluyorlarmış :( Çok kötü bir yaratık ya.

Not: KUTUPAYISI Filmcilik ekibini kutluyorum gerçekten çok başarılı olmuş. Yılbaşında yanınıza Ankara’ya gelmeyi düşünüyorum, kardeşlerimi çok özledim, eğer gelebilirsem ben de bir filminizde oynamak istiyorum. Teklifler çok vardır biliyorum, böyle güzide filmlerde herkes oynamak ister ama eğer cicim ayınıza öncelik tanırsanız çok sevinirim çünkü Ankara’ya bir daha ki gelişim 6 ayı bulur :(