13 Ağustos 2007 Pazartesi

40 adımda Topkek

40 adımda 1 adet Eti kakaolu Topkek bitirebilir misiniz?Adımların hızı önemli değil,sadece hiç durmamanız ve Topkek'in 40 adım bittiğinde tamamen midenize inmiş olması gerekiyor.Tabi yanında başka herhangi bir şey yenmeyecek ya da içilmeyecek.

14 yorum:

NMA dedi ki...

Ben yapabilirim. Hatta iddia ediyorum. Çünkü topkek'i bir seferde ağzıma atıp yiyebiliyorum. Şimdi her bir çene açma kapama, yutkunma vs. bir adım olarak sayılırsa (burun kaşıma, ağız kenarından akan su silme gibi gayrıotonom hareketleri hariç tutuyoruz sanırım) yapılabilir gibi geliyor bana.

Hatta altta açıklayıcı bir akış şeması oluşturdum. Dileyenler bakıp tecrübe edebilirler... Alttaki adrese bakmanız yeterli. (Toplam 40 adımda halloluyor, tabii dediğim gibi amilaz interaksiyonu, yutak peristaltitesi gibi gayrıotonomal sayılası durumları bir kenara bırakırsak)

http://img369.imageshack.us/img369/2338/topkekjc9.jpg

(Eğer adres sığmıyorsa iki satır olarak tekrar yazıyorum...

http://img369.imageshack.us/img369/
2338/topkekjc9.jpg)

Uygar (Alayı) dedi ki...

Yok bitiremem muhtemelen. "40 adımda topkek bitirme" isimli bir yayın varsa o yayından faydalanarak belki

merihvolkan(küçük ayı) dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
merihvolkan(küçük ayı) dedi ki...

Yen üçüncü adımda bitirmiş olurum yav! lütfen daha kolay şeyler...

Alperen (Yönetici Ayı) dedi ki...

Sayın küçük ayısı,önce deneyiniz sonra konuşunuz

NMA dedi ki...

Alternatif bir 40 adımda kakaolu topkek yeme akış şeması için lütfen tıklayınız...

merihvolkan(küçük ayı) dedi ki...

Yönetici ayı nedir "yöneticilikle ayılığın birbirine tam olarak karışmasıdır"
Lütfen sadece yöneticilik ya da sadece ayılık yapmayalım :)
İşte bu yüzden bu olayın kamerayla çekilmiş görüntülerini sunacağım.Yalnız görüntüler trafiğe kapalı ev ortamında olur herhalde.

Adsız dedi ki...

söz konusu olan alperense adım veya yiyecek önemli değildir. gözlemlerime dayanarak kendisinin 2,5 adımda orta boy pizza, 3,25 adımda 1,5 kıymalı pide, 4,6 adımda 1 iskender, 28 adımda kuzu çevirme yiyebileceğini düşünüyorum.

40 adımda ise topkeki kabıyla birlikte yutabileceğine eminim.

başarılarının devamını dilerim

Adsız dedi ki...

sayın küçük ayı,

Benim anladığım kadarıyla, kekin 40 adımda bitirilmesi mümkün görülmüyor zaten, yani "amaaan iki adımda yerim hatta gerekirse hepsini ağzıma tıkar, bir adımda yerim." zihniyetinden daha uzak bir sorunsal bu!

Küçücük, minicik, ufacık bir kek 40 parçaya nasıl bölünsün de yensin ya da iki adımda bir parça olsa, 20 parçaya bölünmeli; ama insan dayanamaz hemen yutar...

Yoook eğer siz doğru anlamışsanız ve yönetici ayımız 40 adımda 1 adet topkek yenemez diye düşünmüşse gülerim. Bu topkek bir uzay mekiği boyutunda mı ki, bitmesin 40 adımda? Üstelik bunca "ayı" söz konusuyken ortamda!

Lütfen, lütfen, komik olmayın efendim....

Alperen (Yönetici Ayı) dedi ki...

Ben bilmem akış şeması falan,olmuyor işte.Ben denedim, 40 a geldiğimde boğazımı tıkamış durumda koca bir topkek parçası duruyordu hala,gitmiyor.Kaldım öyle,sonra yavaş yavaş eridi zaten.

NMA dedi ki...

Pek haşmetli yönetici ayı... Topkek'in boğazınızı tıkıyor olmasından veryansın etmişsiniz son yorumda. Kanımca bu ağız sıvınızın (yahut salya olarak da bilinir) yetersizliğinden kaynaklanıyor. Oral bölgelerimizi nemli tutmalıyız. Buraya tıkladığınızda metnin ilgili yerinde salya miktarı artırıcılar arasında bildiğimiz sakız (ciklet yahut jiklet olarak da anılır) ve düşük asitli yiyecekler anılmakta. Akış şemasını uygulamadan önce bahsi geçen maddeleri tüketmenizi öneririm.

merihvolkan(küçük ayı) dedi ki...

nemenem bişiymiş bu, algoritmalar iddealı cümleler falan.yok yok denenmesi gereken bişi oldu artık!

Uygar (Alayı) dedi ki...

Merhaba arkadaşlar, ben az önce 40 adet topkek yedim. Fakat daha sonra adımlarımı saymayı unuttuğumu farkettim. Başa dönemedim çünkü fazlasıyla doymuştum. Yerken bir şeyi eksik yaptığımı hissediyordum ama son topkekte anladım yanlış yaptığımı. Adımlarımı saysam o zaman topkek yemeyi unutacam. Manasız birşey olcak. Ben topkek yerken birinin adımlarımı sayması lazım. Uzun iş. Ben vazgeçtim.

Adsız dedi ki...

ilk önce bu tartışmaya son noktayı koyan kişinin şahsım olmasından dolayı büyük onur ve gurur duyduğumu başta KAÜK olmak üzere tüm blogumuzda ki yazarları ve yorumculara arz ederim.

zor şartlar altında yapmış olduğum bilimsel çalışmalara dayanarak günlerdir sizin kafanızı kurcalayan çalışma performansınızı büyük oranda düşüren ve devletimizin ekonomisine büyük bir sekte vuran problemin cevabı tarafımca sonuçlandırılmıştır.

bugün itibari ile (16,08,2007)iki adet fındıklı-kakaolu topkekin 42 derece sıcakta ve saat 14:50 sularında yürüyerek yenmesinin sadece ve sadece vücut dengelerini bozmakla kalmayıp, gençlerin fiziki ve ruhsal gelişiminide olumsuz etkileyecegini (ki bu sebepten dolayı artık yüce hükümetimizin bi organı olan RTÜK tarafından bu blogun kapatılmasından korkmaktayım) bununlada kalmayıp yaşadığım muhitteki insanların benim hakkımda ki düşüncelerini de sonsuza kadar değişmesine yol açmıştır.

gelelim araştırmamın kesin ve su götürmez sonuçlarına. ilk önce 40 adımda topkek yenebilir.
ilk deneyimizde (kobayımıza demek isterdim ama üsttede bahsettiğim gibi 42 derece topkek yeme deneyini kimseye kabul ettiremedim) normal yürüme hızında ilerlerken topkeki bitirmesi toplam 83 adımda sonuçlandı.

ikinci deneyimizde ise kobayımıza yürüme hızını sabit tutarak hızını yavaşlatması söylendiğinde ise topkeki inanılmayacak bi adım sayısı olan 41 adımda yeme başarısını gösterdi.

41 adımda yenmesi beni 3. deney için heyecanladırsa da (ki inanıyorum 3. denememde 40 adımın altına çok rahatlıkla inebilirdim bu potansiyeli gördüm) dünya sağlık örgütü (W.H.O.) , amerikan sağlık ötgütü (P.A.H.O.), amerikan halk sağlığı örgütü (A.P.H.A.) ve hıfzıssıha temsilcileri tarafından özellikle 41 adım çıkmasından sonra (W.H.O.) temsilcilerinin "41 kere maşallah bundan sonra yapacağın deneme canına mal olabilir. bu bir işaret olmalı." beyanı ile denemelerimiz son bulmuştur.

deneylerin çekimleri .3gp formatında çekilmiş olup altta verilen linkten kolaylıkla izlenebilir. yeni bir deneyde sizlere yardımcı olmaktan, sizlere ışık tutmaktan büyük onur ve gurur duyacağımı bildirerek emirlerinizi bekler, bilgilerinize arz ederim.

http://rapidshare.com/files/
49326958/40_adimda_topkek.3gp.html